Chamsine-News

Svar på tal ;

 

Det är något jag har missat i min religion. Men tack så mycket för att du berätta det för mej. För nu kan man tydligen hitta på egna "heliga" ledare hej vilt. Jag bestämer mej här med att en kille jag känner är helig. Du hör ju hur dumt det låter din jävla nöt! Jag har aldrig sagt att jag är religiös sunni Muslim. Jag är Muslim, och det som står i Koranen följer jag. Kan du berätta för mej i vilken Sura det står om Khomeini? Alltså ibland över driver ju folk GANSKA långt. Visst har vi inriktningar inom Islam, och det står ganska klart och tydligt vilken man ska följa!

Kommentarer
Anonym

- fan vad dina läsare har luft alltså, undra vart alla kommer ifrån.. haha verkar som om de hela tiden skall lära dig något nytt! haha att de orkar!

2010-10-21 » 23:20:24
URL: http://hejhodamerei.blogg.se/
Manal Attieh

Hahha preciiiiis... Men det är ändå jätte roligt att läsa sånna kommentarer. Underhållning på hög nivå kallas de :P Asså jag fattar inte hur tjejen tänker... Okej frånochmed nu så är min pappa helig :) hahhah jaa så lätt är det! men du sara.. Jag tänkte fråga dig om vad du kan om typ ngn religion som heter ?yohova? eller nått. Dem som knackar dörr och berättar om deras religion.. Jag ska berätta en historia för dig... Jag har (hade) en mycket nära kompis som jag alltid hängde med. Skola , ibland när vi kunde gick vi till mosken, stan alltid hemma hos varandra , bjöd varandra på middag och allt som bästa vänner gör. Hon hette mariam kom frrån libanon precis som jag. Den enda skillnaden var att hon var shia. Men jag såh absolut ingen skillnad. En dag började hon läsa om yehova?'! Hon hade en ursäkt att allt var intressant. Men sen när hennes mamma då skillde sig med hennes pappa och sedan gifte sig med en svensk började det bli problem. Hon konverterade till yehova?! hon bar slöja men det gör hon inte längre och slutligen hon bytte namn till Maria. Hon bor långt ifrån mig så vi träffas inte så mycket längre bara på arabiska undervisning. Hon är fortfarande heeeelt normal. Hon har absolut inte ändrats skrattar lika mycket hon skrattar så fort arabiska läraren tappar pennan frågar hur man säger hur mår du på kurdiska och skrattar återigen ( ja vi har en kurd som lär ut arabiska... FAN vad jag hatar honom.. han kan för fan inte arabiska.. Men vi har anmält honom till rektorn) men a sara kan du berätta vad yehova går ut på eller vad man får göra och inte göra berätta snälla!

2010-10-22 » 16:20:10
LENIA

HÅLLER MED DIG TILL HUNDRA SARA! OFTA DET STÅR OM KHOMENI WHO? I KORANEN! HAN VAR EN TROENDE GOD MUSLIM INGEN PROFET

2010-10-22 » 18:13:58
URL: http://nattstad.se/lenia.a
M

Omg, jag har inga ord för personen som skrev det där. ''...äckelwahabist till nolla som smutskastar en andlig ledare.. ''

Det roliga är att personen säger att du inte är påläst, hahahaha TELL ME vart i koranen står det om andliga ledare? Vafan, profeten sa flera gånger att vi inte ens fick dyrka honom eller lyfta honom upp till skyn som man gör med Jesus. Hur fan ska vi då kunna dyrka en s.k ''imam'' (absolut ingen imama i mina ögon). Fan vad roliga människor det finns, det finns ENDAST EN sekt som stämmer - profetens sunnah.

2010-10-22 » 23:10:45
URL: http://melts.blogg.se/
Anonym

Det stpr inte i koranen om Imam Khomeinie eller någon, men han är en SAYED, vet du vad sayed är?? Sayed är en man, kvinnae sayede, som kommer från profetens familj. Imam Ali, Imam Hussein, Imam Hassan är de 3 stora Imamerna från profetens sida som fört det vidare. Alltså är Imam Khomeinin släkt med profeten din tröga unge. Sunnimuslimer har inga sayed eftersom de valde omar och abo baker och fick tyvärr inte vara en del av profetens familj.Sen angående riktingar så står det Sunnat Mohammad, det betyder inte sunni inriktningen. Är du verkligen seg? Sunni och shia existerade inte innan profetens död men Koranen gjorde det, det står att du ska följa sunnat Mohammad att du ska göra det han gjorde, såsom att be fasta, vara snäll mot andra m.m. Du säger att du valt den rätta inriktiningen vem har sagt till dig att det är den rätta.

Sen så är du inte en bra förebild för sunni-muslimer såsom du beter dig!!!Varför tog du bort ditt inlägg om att du inte har nåt anti shia-muslimer?Tjejer skrivet inte att det står i koranen om att han var helig eller inte, men den där videon handlar inte om sunni muslimer han är WAHAB, googla upp det om du är så dum. Sunni-muslumer vill inte ens ha nåt med sånna personer att göra.2010-10-23 » 10:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se